Junior SAP-System engineer | België
XP-Icon-Implementation01-162x162.png
Jr SAP-system engineer

 

Expertum is een dynamisch consulting bedrijf dat zich specialiseert in SAP Functioneel en infrastructuur diensten. Het bestaat uit verschillende teams van enthousiaste medewerkers die erkend zijn als autoriteiten in hun domein, en hebben van het bedrijf een gevestigde waarde hebben gemaakt. Om de groei verder te bestendigen, zijn we voor het team Remote Services op zoek naar een Junior SAP-System engineer.

De functie:

Je start binnen ons team ‘Remote Services.’ Vanuit ons kantoor te Erpe-Mere word je in nauwe samenwerking met ervaren collega’s ingeschakeld voor het opvolgen en beheren van de SAP-systemen van onze klanten. Dit gaat van Unix tot Windows omgevingen, databases zoals SQL-Server, Oracle, DB2, Sybase en MaxDB en verder alle versies en componenten van SAP. 

Je zal worden gecoacht en getraind door ervaren consultants, en zal extern opleidingen volgen bij SAP. Je evolueert naar SAP Technical Consultant en wordt op termijn als autoriteit ingeschakeld in het implementeren van volledige systemen.

Locatie: Regio Gent (Erpe-Mere)

Je profiel:
  • Bachelor Informatica
  • Talen: Nederlands, Engels en Frans
  • Je bent een gedreven en enthousiaste team player
  • Ambitie en passie voor de IT-systeem kant en/of virtualisatie

Enige ervaring en/of kennis van volgende technologieën is een pluspunt: server operating systemen, databasesystemen (SQL, Oracle, DBII, Sybase of MaxDB), VMWare.

Wij bieden:

We zijn key player binnen een niche op de Belgische markt. Dit in combinatie met ons groot aantal klanten maakt dat wij altijd betrokken zijn in POC van de laatste SAP-producten. Zo bvb o.a. SAP HANA, SQL-Server 2016, IBM DB2 BLUE, etc …. Daarnaast zijn we de referentie op vlak van virtualisatie van infrastructuren en migraties naar nieuwe platformen. In dergelijke projecten zijn wij in staat ganse SAP-landschapen in one-go te migreren van bijvoorbeeld Oracle naar SQL-Server wat ons een vrij unieke en uiterst sterke marktpositie geeft. 

Ons team staat centraal. Vanuit onze kennis, ervaring en passie voor ons vak geven we gedreven mensen alle kansen om te groeien en samen met ons naam en referentie te worden.